Mam pytanie. Niebawem przeprowadzam się do Piotrkowa Tryb. W obecnych czasach do internetu trzeba być podłączonym i już. Niestety w miejscu gdzie zamieszkam (rejon Wojska Polskiego-Szczekanica) nie ma możliwości podłączenia się do kablówki. Internet mobilny ma swoje plusy i minusy. Największy minus to limity, a zależy mi na swobodnym korzystaniu z netu.
Jaki działający internet możecie polecić, poza kablówkami i mobilnym ? Słyszałem bowiem o jakiejś firmie z Piotrkowa oferującej niedziałający internet radiowy. Zależy mi na sprawdzonym necie, bez konieczności wydzwaniania po serwisach i denerwowania się dlaczego toto nie działa.
Póki co korzystam z soft partner od kilku lat. Było kilka zgrzytów na samym początku ale po 2 latach podchodzą już do klienta poważniej. Na tę chwilę lącze 8M za 70zł/mies.
W dobie XXI wieku powinniśmy odchodzić od słupów. Wiele firm ucieka "pod ziemię", chyba nie chcemy tego http://pl.dreamstime.com/zdj%C4%99cie-stock-upakani-elektryczni-kable-w-ind-image51643426
Co w tym dziwnego ? Połowa powiatu ma światłowody po słupach puszczone.
Ostatnio na Wojska Polskiego ktoś rozwieszał po słupach kable i to wyglądało na światłowody - widziałem przy Zawodziu więc może coś się ruszyło w kwestii dobrego netu...
Internet od dyzia to jakas porażka, ja myśle że kur* to społeczeństwo i 1000 pingu sie skonczy
Witam, można wiedzieć jaki wkoncu wybrales internet ;)? I jakbys napisał jaki masz ping i prędkość pobierania byłbym wdzięczny. Jestem taki ciekawy ponieważ jestem w podobnej sytuacji co ty i tez chce zmienić dostawcę.
A mnie na ich stronie www wylicza, że 49 PLN+ 29,24 PLN. Razem daje to 78,24 PLN miesięcznie, czyli troszkę dużo jak za internet w tych czasach. I do tego jeszcze aktywacja i coś tam chyba jeszcze. To 49 zeta mi się podoba, ale dodatkowo płacić 30 zeta już nie bardzo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!