Instalacja gazowa LPG w Piotrkowie - gdzie założyć? Jeszcze jedno pytanie jakie są ceny?
ogolnie polecam z doswiadczenia - p. Jonczyka z Michalowa, p. Masiarka z Wolborskiej, no i oczywiscie panow z WSRM
Niestety ja mam same zle wspomnienia we współpracy z panem Jonczykiem. Instalacja po kilku miesiącach zaczęła mieć problemy z rozruchem. Pomimo wielu wizyt problem nie został rozwiązany. Do tego próby zwalenia winy na złej jakości gaz lub użytkownika. Oprócz powyższego zapach gazu w kabinie i wycieki płynu na łączeniach z reduktorem i obwinianie o to oryginalnego płynu chłodniczego!!! Brak słów!! Myślę że bardziej zorientowani są goście z Sulejowa i zdecydowanie tańsi
Tylko Pan Jonczyk Michałów. Robił mi CrRV-kę 4 lata temu i Mazdę 6. Tylko wymieniam filtry. Honda kręci 30-35 000 rocznie.Naprawdę można polecić z czystym sumieniem.
Kto polecił gościa z Kwiatkówki?? Partacz jakich mało! Gaz w ogólnie nie wyregulowany, zaniżona faktura, gość niemiły i kompletnie nie odpowiedzialny. ODRADZAM.
W Sulejowie warsztat chyba sieciówka AG Centrum (bynajmniej taką książeczke gwarancyjną dostałem). Punto II wstawione rano wieczorem odbiór. Sprawnie, fachowo i 13zł za 100km :)
Proponuje dowiedzieć się na mobilgas na Dmowskiego tam ci dadzą namiary gościu montuje włoskie instalacje w dobrej cenie.
Zdecydowanie polecam Jończyka na Michałowie. Pierwszym samochodem który mi gazował jeżdżę do tej pory tj. 12 lat- jedyne co to po 10 wymieniłem butlę, drugie auto mam 3 lata również zagazowane- tylko regulacja. Dodam że autami rocznie robimy z żoną około 15 tyś. Niestety o kosztach nie mam pojęcia, ale warto pojechać do kogoś kto ma pojęcie o takiej robocie-no chyba że nie zamierzasz tym autem długo pojeździć to jedź tam gdzie taniej ;)
Do tej pory polecałem WSRM na ul. Rakowskiej. Ale z końcem września przestaje istnieć NIESTETY.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!