Witam poszukuję opinii na temat tego zakładu jak płacą jaka atmosfera? Czy warto tam składa CV?
A co ma wspólnego z tym nasz rząd ? Jeśli jesteś nieudacznikiem życiowym , jeśli nie potrafisz zadbać o siebie tylko szukasz wszędzie pomocy to masz jak masz .Dlaczego mam nie ufać swoim znajomym tylko tobie ?Zapędziłeś się w kozi róg , za przeproszeniem .Nikt nie musi tam pracować , magazynów ci u nas dostatek .
Odnosnie rzadu to byl tylko przyklad.Chodzi mi o to ze nie mozna oceniac wiekszosci na podstawie mniejszosci najprosciej mowiac.Znam ta firme bardzo dobrze i mam porownanie z innymi.Dlatego twierdze,ze jesli komus zalezy tylko na pieniadzach i da sie za nie ponizac,pracowac w wysokiej temperaturze,bez miejsca gdzie mozna zjesc posilek,pracujac w weekendy,podlizywac przelozonym to moze sie tam zglosic.Bo jesli oczekuje normalnej atmosfery i warunkow pracy to niech szuka pracy gdzie indziej.
Regulamin pracy dyscyplinuje pracowników i trzeba go przestrzegać.Wysoka temperatura ,jaka ,większa niż w hutach,kopalniach,odlewniach,piekarniach,itd. ? Podlizywanie się ? Było jest i będzie , piszesz że znasz tą firmę, to pewnie doskonale zdajesz sobie jak wielki procent zatrudnionych pochodzi ze wsi a tam o pracę bardzo trudno i to oni właśnie zużywają najwięcej wazeliny . Normalna atmosfera i warunki pracy to co to jest według ciebie ? A gdzie jest to "gdzie indziej" ? Jeśli pracujesz z rodakami to nie znajdziesz tego w niemczech,Holandii,Norwegii,Anglii,itd. To miraż.
~97-300 (Gość) - Ja słyszałem że słoń mrówkę poślubił. jeżeli znasz z wypowiedzi znajomych to nie komentuj. Dopuść tych co tam pracują lub pracowali.
~takijeden (Gość) napisał - - > "Dopuść tych co tam pracują lub pracowali." A co to ja inseminator jestem ? Nie dajecie rady w robocie,wywalają was na zbitą twarz to potem psioczycie jak tam kiepsko jest.Żenada.
Ten gosciu zawsze jest najmadrzejszy,w du.... byl i go.... widzial,ale musi byc tak jak on mowi.Troll z wielu wczesniejszych postow,nikt go nie lubi to siedzi caly dzien w necie i ulepsza swiat.
Pracuje tam 2 tysiace ludzi i nikt z obecnych pracownikow nie ma nic do napisania?to chyba daje do myslenia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!