Chciałam zapytać gdzie ( oprócz oczywiście aptek internetowych ) kupujecie u nas w Piotrkowie leki? Dosyć sporo wydaję miesięcznie na leczenie i chciałabym po prostu znaleźć tanią aptekę stacjonarną.
No ja też jakoś nie mam zaufania do aptek internetowych, leki to nie to samo co elektronika czy meble. U nas w Piotrkowie nie ma niestety aż tak dużo tanich aptek. Podobno tanio jest w aptece sieci juventa. Nawet dzisiaj rano jadąc do pracy stojąc na światłach widziałem, że mają jakąś promocję na tamiflu ( chyba lek na grypę, ale pewien nie jestem ), coś że 50% taniej ale jaka dokładnie cena to nie zdążyłem już zobaczyć.
kolezanka pracuje w aptece i mowi ze najwieksza konkurencja, czyt. najtaniej jest w stylowej i kwiatach polskich.
Najtańsze apteki to Kwiaty Polskie (Hala Targowa) oraz Stylowa (za przejazdem na Słowaka).
Kwiaty Polskie - są przy hali targowej i na przeciwko Focus mall. Przy hali - większe kolejki :/
przychylę się do opinii ignacka, że juventa jest tania. Co jakiś czas mają wiele promocji i można skorzystać:-). Ale co do Tamiflu to nie wiem czy tyle wynosi cena, ale jeżeli tak jest to nie jest to promocja, a SUPERPROMOCJA! Standardowo ten lek kosztuje ponad 130zł...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!