Zlikwidowali mi na osiedlu sklepik z dużym chlebkiem ( ponad 2kg ) z piekarni od Cieciury. Może ktoś zobaczy tego posta i wie a co najważniejsze powie, który sklep(ik) jest zaopatrywany przez nich. Mógłbym do piekarni zadzwonić ale jakoś myślę, że nie zechcą ujawniać listy kontrahentów.
Plac Balcerowicza - sprzedaż z samochodu oraz sklep mięsno-spożywczy przy ul. Łódzkiej (pawilony handlowe kwiaciarnia, mięsny z Majkowa itd.)
Nie żałuj ,popsuł się i strasznie się kruszy, na trzeci dzień rozsypuje się.
Budka na Leonarda - pierwsza od strony Wyzwolenie obok frytek.
Ul. Włókiennicza sklep Witaj.
Na targowisko koło Biedronki też sprzedają z budki.
Najlepsze pieczywo na rynku jest z ulicy Białej.
Najlepiej samemu sobie obstalować które jakie komu smakuje. Osobiście mam przekonanie, że ten chleb i bułki są najsmaczniejsze.
Swoją drogą to grzech żeby robić takie pieczywo jakie jest teraz na rynku
Zgadzam się w 100% żeby ludzi zachęcić trzeba dobre pieczywo produkować. Jak mam jeść byle co to nie jem wcale...przestałam jeść pieczywo .Ktoś mi mówił że z ul. Białej jest smaczne i nie sypie się na drugi dzień i zawsze jest tam mnóstwo kupujących, jeżeli sprawdzę i okaże się to prawdą zyskają następnego klienta, wiem że przyjeżdżają tam ludzie z całego Piotrkowa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!