Cześć, szukam dobrego ginekologa potrafiącego leczyć tzw. choroby kobiece. Czy możecie mi jakiegoś polecić?
Nie spotkałam takiego lekarza. Byłam na wizytach u różnych, bo jest człowiek zmuszony, ale nie spotkałam takiego, którego mogłabym polecić.
Nie polecam dr Robaka.
Dr Jolanta Matras-Kapiec. Przyjmuje na Wierzejach, wizyta około 80 zł. Profesjonalnie podejdzie do pacjentki a w razie potzreby przyjmie na oddział. Wiem z doswiadczenia. A co do prowadzenia porodu to wyglada tak jak ktos napisał: porod prowadzi położna a na koniec bedzie akurat dyzurujacy lekarz. Mowimy oczywiscie o porodzie bez komplikacji. Byłam po położniczej stronie
łózka, to co wiem na chłodno a nie tyle co zapamiętują rodzące.
Polecam klinikę Gameta w Rzgowie i dr. Renatę Banach wspaniały człowiek wszystko wytłumaczy wyjaśni doradzi... Piotrków zdecydowanie odradzam... piotrkowscy ginekolodzy radzą sobie tylko z ciążą bez problemów natomiast jeżeli jest już jakiś problem poradzić sobie nie potrafią...
Najgorsze doświadczenia mam z dr.Łukaszem Tomaszewskim może miły i sympatyczny ale wiedzy brak... co wizyta twierdził jeszcze jest Pani młoda jeszcze ma Pani czas na zajście w ciąże... a twierdził tak bo po prostu nie potrafił sobie poradzić ze schorzeniem jakie mam czyli PCOS, a przy tym schorzeniu konieczna jest stymulacja owulacji i szereg badań na potwierdzenie tego, natomiast Pan dr. nawet nie dał mi skierowania na żadne badania bo jak stwierdził jestem jeszcze młoda i mam czas...;/ mało tego problemem był także podwyższony hormon tarczycy.... ale jak można leczyć bez zleconych badań. zdecydowane NIEEEEEE!!!!! dla dr Tomaszewskiego.
Trzeba jeszcze dopisac ze na wizyte do Gamety trzeba sie wybrac z bardzo grubym portfelem.
Pierwsza wizyta w Gamecie może i jest droga-180 zł natomiast kolejne są w cenie wizyt u piotrkowskich pseudo specjalistów - 150 zł, a jeżeli komuś bardzo zależy aby mieć dziecko to żadne pieniądze nie są duże... ludzie biorą kredyty nawet na leczenie...
Co innego leczenie smiertelnej choroby a co innego leczenie nieplodnosci.Brac na to kredyt zeby potem tonac w dlugach to lekka przesada.Tego typu osrodki to swietny biznes.
mówisz tak bo sama nie masz problemu z bezpłodnością? Czy zazdrościsz ludziom, którzy mają takie ośrodki pomagają ludziom zostać rodzicami, albo po prostu jesteś jednym z piotrkowskich specjalistów w innym tego słowa znaczeniu:)
Jestem osoba ktora uwaza ze rozmnazanie sie na sile jest zle i glupie.Jak ktos nie moze miec dzieci to znaczy ze sa ku temu jakies powody.Domy dziecka pekaja w szwach.I niezmiennie twierdze ze takie kliniki to jedynie swietnie prosperujacy biznes.Kazdy niech robi jak uwaza a ja wyrazam tylko swoja opinie.
Moje obydwie ciąże prowadził dr Marek Kucharski. Z osobistego doświadczenia go polecam. Zawsze zlecał badania, monitorował wszystko, a do tego miły i z doświadczeniem. Zawsze byłam traktowana jak człowiek a nie kolejny numerek na liście i nie ważne czy była to wizyta na Fundusz czy prywatnie. Wprawdzie już nie pracuje w Piotrkowskich szpitalach tylko w Rawie Mazowieckiej, ale nie zamieniłabym go na innego. Poza tym ginekolog to nie lekarz pierwszego kontaktu, nie jest przyjemne zmieniać go co chwila. Życzę powodzenia w poszukiwaniu.
--Jaga- Prowadzić ciążę to potrafi prawie każdy ginekolog. Sztuką jest znaleźć takiego lekarza, który umie pomóc w problemie i wyleczyć ewentualne choroby.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!