metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~Sylwia10.02.2015 11:37

Witam.Poszukuje dobrej Pani ginekolog facet nie wchodzi w grę)
Zależy mi na badaniu USG narządu rodnego!

Ania_36 Ania_3616.05.2016 12:27

Poszlam do Jałmuznego dwa l;ata temu bylam w ciazy zle sie czulam .zbadał mnie powiedziqal ze jest wszystko ok...a jak sie pozniej okazało mialam martwe dziecko w sobie ...na drugi dzien po jego wizycie z krwotokiem trafilam do szpitala...ciąża obumarła około tygodnia wczesniej ...ale pan doktor nie widzial niczego nienormalnego...panu doktorowi polecam fotel bujany fajkę w zęby i wnuczeta na kolana ...albo zrobic nową specjalizacje na zwierzęta...chociaz ich tez szkoda

cytat

m.m ~m.m (Gość)06.06.2016 23:20

Marek Kucharski. Dla mnie żenada. Byłam umówiona z tym panem na wizytę. Przyjechałam i zastałam na drzwiach karteczkę z napisem, że ,,dzisiaj nie przyjmuje". Byłam wściekła, ponieważ nie mieszkam w mieście a więc muszę dojeżdżać. Jednak pan Kucharski nie raczył nawet dać znać, że wizyta odwołana. Pomyślałam sobie jednak, że każdemu się może zdarzyć i postanowiłam dać mu jeszcze jedną szansę. Oczywiście zadzwoniłam aby zapytać czy wizyta się przekłada i czy mogę przyjechać, usłyszałam w słuchawce telefonu, że tak. Byłam więc umówiona. Przyjechałam w umówionym terminie i co? Zastałam zamknięte drzwi gabinetu. Zadzwoniłam i usłyszałam niemiłym głosem: ,,Słucham? Co? Pani była umówiona? Mnie już nie ma". No żałosne. Przekonało mnie to tylko, że nie warto iść na wizytę do tego pana.

cytat

gosc ~gosc (Gość)07.06.2016 14:45

"takaja" napisał(a):

Będąc w zaawansowanej ciąży miałam mieć pilną kontrolę po wyjściu ze szpitala. Mojej lekarki akurat cały tydzień nie było. Poszłam więc do Szpaka a on mi powiedział, że mnie nie przyjmie bo nie jestem jego pacjentką i mam sobie czekać aż wróci moja lekarka. Mało profesjonalnie dlatego nie polecam tego Pana.

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat