Witam.Poszukuje dobrej Pani ginekolog facet nie wchodzi w grę)
Zależy mi na badaniu USG narządu rodnego!
Czerstwe ;) Barbara może trochę drastycznie napisała, ale na swój sposób ma sporo racji. Dla mnie to totalna głupota ignorować objawy choroby, nie badać się, bo wstyd iść do lekarza. Idąc tym tokiem myślenia, do dentysty też nie powinno się chodzić, no bo jak to tak, rozdziawiać gębę, pokazywać dziury, chuchać nieświeżym oddechem obcej osobie. Albo lekarz pierwszego kontaktu, nie daj boże, jak zechce zbadać kobietę. Biedaczka będzie musiała zdjąć bluzkę i co, tak cyckami świecić przed obcym? No nie wypada ;) Zostawmy wszystko naturze ;)
Ja przecie o Irenie napisała, nie o Barbarze...
ja Ci proponuje dr Szpaka. Jak czytam niektóre komentarze, to zastanawiam się, co siedzi w takim człowieku i co nim kieruje: głupota czy chamstwo? Sama nie wiem co gorsze,,,,
Dr Szpak, to facet kompetentny, z klasą. Jesli mu powiesz szczerze, że się denerwujesz, to zrobi wszystko, żebyś czuła się komfortowo i na ile to możliwe swobodnie. Wszystko Ci wyjaśni i odpowie na każde twoje pytanie. Polecam
Ja mogę polecić każdego tylko nie tą opryskliwą i fatalną jako lekarz Panią. Zresztą opinie o niej na innym portalu o lekarzach mówią same za siebie. Ponadto to, że będzie Cię badała kobieta nie oznacza, że będzie milej.
Dziewczyna zapytała o Panią doktor a wy prawie wszyscy piszecie o płci męskiej...
Ja polecam dr.Węglarską - Robak.
Nie jesteś na bieżąco ;) Dziewczyna już pytała o panią, pana, sprzęt, wiek pana... ;)
Jest trochę tych lekarzy, kwestia szczęścia, czy dany pomoże w konkretnej sprawie.
Ja polecam dr Haze, chodzę do niego już bardzo długo, jest miły, bardzo dobrze prowadził moją ciąże, od początku zagrożoną, bardzo delikatny przy badaniu (w przeciwieństwie do wielu kobiet ginekologów), kiedy się rozbierasz zawsze odwraca się, tak by cię nie krępować, dobrze robi usg. Wiele moich koleżanek do niego też chodzi i są zadowolone. Wizyta z tego co pamiętam ok. 80 zł z usg.
Odradzam Panią Rytych, mam z nią złe wspomnienia, bardzo mało profesjonalna.
mały OT
.
co myśli ginekolog po wyjściu na ulicę ???
-
-
-
nareszcie twarze . . . :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!