Witam.Poszukuje dobrej Pani ginekolog facet nie wchodzi w grę)
Zależy mi na badaniu USG narządu rodnego!
[/cytat]
A KTO TAKIEGO NIE MA TERAZ W PRYWATNYM GABINECIE?!OGARNIJ SIĘ KOBIETO TO XXI WIEK.POZDRAWIAM SERDECZNIE :)))
Podejrzewam,że jesteś facetem a wypowiedzi płci męskiej są tu najmniej potrzebne.Także żegnam :)
No jestem ale jak czytam twoje wypociny to się słabo robi :((( Ps.Czekam jeszcze na pytanie o markę sprzętu na jakim lekarz bada :)))
Tylko nie Kindah, mojej córce nie dopatrzyła nadżerek a po miesiącu były problemy przez które córka była leczona przez ponad rok, tylko nie Kindah!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyno Tobie potrzebny jest lekarz dobry a nie kobieta tylko po to by Ci zrobić usg. Potrzebujesz kobiety ginekologa byle jakiego tylko po to by Cię kobieta zbadała czy dobrego lekarza? bo na usg to tez trzeba się znać.
Idź do Ermedu na Polną do Robaka na usg jest dobrym lekarzem , zaciśnij zęby przy badaniu i miej to z głowy . No niestety my kobiety musimy wybierać a wybierajmy mądrze.
Popieram wypowiedź Pacjentki. Idź do Ermedu. Tam jest osobne pomieszczenie do rozebrania się, a w samym gabinecie jest ciemno. Kładziesz się na leżance tak, że badający nawet Cię nie widzi. On patrzy w monitor. Po badaniu odwraca się do Ciebie tyłem i wystukuje wynik badania. W tym czasie Ty się ubierasz.
Rozumiem Twoje zażenowanie.
Mam jeszcze pytanie (uwaga hejterzy ;) ile lat ma dr.Robak?
I jaka cena jest wizyty prywatnej?
Moim zdaniem Robak jest przeciętnym lekarzem i bardzo przeciętnie wykonuje badanie. Ale ile ludzi, tyle opinii :) Dobry fachowiec przyjmuje w Medicallu, jedyny minus, to godziny przyjęcia, dużo kobiet i oczekiwanie.
Co do tzw. "hejterów", to nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Pytasz o coś innego, potem piszesz o czymś innym, a na koniec nie pasują Ci podpowiedzi forumowiczów. Ty po prostu nie wiesz, czego chcesz ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!