metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~gosc02.07.2013 22:33

chciałabym zmienić lekarza poz czy polecacie jakąś dobrą poradnie gdzie nie ma kolejek.Duzo słyszalam o nowej przychodni na Dmowskiego .Czy ktos ma jakieś zdanie na jej temat

kacha ~kacha (Gość)07.12.2013 22:52

ja polecam ta nowa przychodnie na DMOWSKIEGO TJ,Piotrkowskie centrum zdrowia .Brak kolejek wizyty na godzinę a dla dzzieciaków świetny pediatra dr Grzelewski .Mój synek pierwszy raz nie plakał u lekarza a Pan doktor jest świetnym specjalistą wystarczy przeczytać o nim opinie w internecie.Jako lekarze rodzinni przyjmują tam specjaliści ktorzy nie zbywają pacjenta tylko widać że są zainteresowani naprawde co pacjentowi dolega .Dla mnie jednak najważniejszy pediatra ktory przy okazji jest alergologiem jestem zadowolona

cytat

TheSofia79 TheSofia7915.07.2013 17:12

Mi również przydałaby sie taka informacja ale dotyczaca szczególnie poradni dla dzieci lub ewentualnie nazwisko dobrego lekarza pediatry....

cytat

Marek ~Marek (Gość)15.07.2013 16:13

takie opinie są nieprawdziwe jestem pacjentem tej przychodni i naprawde czuje się zadbany.Miałem zrobione już cztery bezpłatne badania USG tez jest za darmo i nie czekam w kolejkach bo umawiam sie na godzine. Super polecam

cytat

jj ~jj (Gość)05.07.2013 23:44

To ściema a nie przychodnia.

cytat

CockS CockS03.07.2013 15:23

Chyba nie dostaniesz takiej informacji, bo każdy ma swoje zdanie na temat swojej przychodni, a co do kolejek to chyba nie realne by gdzieś ich nie było

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat