metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~Lena16.06.2017 18:13

Żyjąc w świecie gdzie ma się znajomych na klikanie, moznaby powiedzieć, że wszystko jest ok. Natomiast coraz więcej singli, samotnych, bo w swoim kręgu znajomych, czy to ze szkoły, czy z podwórka, stali się niewidoczny i niepełnosprawni. Tak, dla par taki singiel to właśnie takie 5 koło u wozu i od łaski zadzwonią co u nich słychać, tak bo kontakt jest a nóż się przyda.
Niedługo będziemy akcje charytatywne organizować na cześć Singli- od czasu, czując, że zrobiliśmy przysługę, oj Boży dobry uczynek.
Ile razy tak naprawdę zapytaliście od tak swojego znajomego Singla, znajomą Singielkę i zaprosiliście na kawę, piwo i uczciwe zainteresowali się czyimś życiem.
Klikajmy dalej, w poczuciu, że to załatwi sprawę.
Dzisiaj jesteście parą, jutro możecie stać w szeregach tych nieszczęsników losu.

Tigerr Tigerr14.07.2017 09:53

Może trzeba zmienić znajomych ;) Warto wyjść do ludzi, nawet wirtualnie, można przecież np. zarejestrować się na jakimś portalu czy nawiązać znajomości z nowymi osobami na forach. Ja jakiś czas temu trafiłam na portal Rampa http://www.rampa.net.pl/ gdzie poznałam wiele ciekawych, wartościowych osób, które nie patrzą na to czy ktoś kogoś ma, czy jest chory czy zdrowy i nie oceniają. Nawiązałam tu wiele znajomości, które trwają do tej pory, spotkałam fantastyczne osoby i czuję się szczęśliwa :)

cytat

Zanzi Zanzi28.06.2017 09:28

--bert--To nie temat na to forum? Przecież to hyde park, z zasady tu można pisać o wszystkim, o czymś ważnym i o głupstwach :)

cytat

bert ~bert (Gość)21.06.2017 18:42

Cos sugerujesz Leno?Bo to raczej nie temat na to forum...

cytat

nieśmiały ~nieśmiały (Gość)20.06.2017 12:15

ja czesto spotykam się z singielkami i z mężatkami w zasadzie też

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat