Chciał bym uzyskać informację na temat dni Piotrkowa w 2010 roku. Czyżby w tym roku nic w tym mieście się nie działo?
Na stronie MOK: www.mok.piotrkow.pl jest informacja m.in. o jarmarku i koncertach.
Ale to jest jarmark trybunalski a mnie chodzi o dni Piotrkowa. Czyżby pan prezydent wydał wszystko na remonty dróg i zrezygnował z tej corocznej imprezy?
też się zastanawiałem czy w tym roku odbędą się dni Piotrkowa. Przecież zostały oficjalnie zapowiedziane podczas ubiegłorocznych dni Piotrkowa przez Prezydenta naszego miasta.
Oczywiście ze nic ciekawego nie będzię.Jakieś lokalne zespoły i tyle ;/
Z tego wiem w sierpniu zawita jak zawsze Radio Zet(teren Sp 12)
A ja słyszałem, że nie dostali pozwolenia na organizację tej imprezy, ze względu na skargi ludzi (mieszkańców pobliskich bloków) i żadnych koncertów nie będzie.
Dni Piotrkowa będą więc się nie martwcie, zespoły będą kiepskie ale nie z naszego regiony :)
Jeśli chodzi o Dni Piotrkowa zgadza się jest info na stronie Mok-u:Bracia Cugowscy,Żuki,Gipsy King
ja nie uważm żeby to były kiepskie zespoły Amnezja ma dobre teksty i nawet aktualne jak na dzisiejsze czasy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!