Czy ktoś się orientuje czy z Piotrkowa jeżdżą autobusy do Zakopanego?
wiem,że w okresie wakacji jeździ pks z Piotrkowa do Zakopanego,a teraz nie wiem jak jest. Najlepiej zapytaj w informacji Pks.
A szukałeś na stronie e-podroznik.pl? Z tego co wiem taką linię obsługuje PKS Łódź. Autobusy przejeżdżają przez nasze miasto i nawet zatrzymują się na dworcu PKS.
Ta strona działa jak chce!Niestety.Nie wszystkie kursy są wpisane.Jadac do Kielc e-podróżnik wskazywał 4 Autobusy.W informacji PKS dowiedziałe się że jest ich 7 :)))
E tam ciężko. Bo szukać to trzeba umieć. ;) Podaję link z bezpośrednimi autobusami z Piotrkowa Trybunalskiego do Zakopanego: http://www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?tseVw=regularP&startCity=Piotrk%C3%B3w+Trybunalski&fromV=c|19027&toV=c|72272&tabToken=4f92ea6c4d726644bd3f94361b228181&endCity=Zakopane
Nie gadaj głupot!Np nie ma zaznaczonych wszystkich autobusów przelotowych.Odpowiedz mi dlaczego na stronie podawało mi 4 autobusy do kiel skoro było ich 7? Ta strona jest nie wiarygodna!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!