Jak w temacie.
Ja w tym czasie co roku wypoczywam pod palmami i okadzam się dymem ze zniczy co i Wam polecam - działa!
Dzięki za ciepłe słowa, Piotrkowianinie. I żebyśmy wszyscy jakoś znieśli to najpotworniejsze ze świąt.
Tutaj, cierpliwości! Że zacytuję Ciebie samą:
Tymczasem spokojnych snów. :)
Zanzi, śpię, kiedy mogę. Włodarczyk z niewielką pomocą swoich popleczników wprowadził mnie w stan bezsenności. I to nie jest żart.
A ponieważ panicznie boję się prochów (wiem, co to jest uzależnienie i jak się z nim walczy), to wolę nie spać, niż połknąć estazolam. Chociaż leży w szafce.
ares1 - na epiotrkow na topie jest teraz ranking kwiaciarni :) Taki debilny tekst po prostu łatwiej napisać, bez głębszych analiz. A ile wejść i komentarzy będzie, bo to każda kwiaciarnia musi się zareklamować :)
To proste :))) Porzucam temat gdzie większe pół Polski o nim trąbi a Państwo redaktorzy jak zawsze zajmują się wieściami gminnymi wymiana opon itd.... Mam nadzieję ze tymi wpisami choc trochę ich zmobilizowalem ot cała prawda :)))
A tym tematej jest:
http://wiadomosci.onet.pl/lodz/uwaga-tvn-pieklo-zuzy-bezwzgledni-gimnazjalisci-gnebili-kolezanke/5mxtfj
Chyba dość istotny temat w dzisiejszych czasach???
Jaaaaa, tutaj kiedy Ty śpisz? ;)
Przecież pytam. Ponieważ chyba jest zezłoszczony, nie chcę Mu dokładać na priva.
Ale się zaniepokoiłam i to nie jest prześmiewcze. Coś się wydarzyło.
Chyba coś odkrył, i Caps Lock mu się zaciął... ;)
A nie prościej go zapytać? :)
Może to być.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!