metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
tutaj29.10.2015 18:01

Jak w temacie.

HD ~HD (Gość)31.10.2015 21:22

"tutaj" napisał(a):

Ja w tym czasie co roku wypoczywam pod palmami i okadzam się dymem ze zniczy co i Wam polecam - działa!

cytat

tutaj tutaj30.10.2015 21:17

Dzięki za ciepłe słowa, Piotrkowianinie. I żebyśmy wszyscy jakoś znieśli to najpotworniejsze ze świąt.

cytat

Piotrkowianin Piotrkowianin30.10.2015 21:08

Tutaj, cierpliwości! Że zacytuję Ciebie samą:

Cytuję:
Cierpliwy - kamień ugotuje.

Tymczasem spokojnych snów. :)

cytat

tutaj tutaj30.10.2015 16:09

Zanzi, śpię, kiedy mogę. Włodarczyk z niewielką pomocą swoich popleczników wprowadził mnie w stan bezsenności. I to nie jest żart.
A ponieważ panicznie boję się prochów (wiem, co to jest uzależnienie i jak się z nim walczy), to wolę nie spać, niż połknąć estazolam. Chociaż leży w szafce.

cytat

Zanzi Zanzi30.10.2015 08:07

ares1 - na epiotrkow na topie jest teraz ranking kwiaciarni :) Taki debilny tekst po prostu łatwiej napisać, bez głębszych analiz. A ile wejść i komentarzy będzie, bo to każda kwiaciarnia musi się zareklamować :)

cytat

ares1 ares130.10.2015 08:01

To proste :))) Porzucam temat gdzie większe pół Polski o nim trąbi a Państwo redaktorzy jak zawsze zajmują się wieściami gminnymi wymiana opon itd.... Mam nadzieję ze tymi wpisami choc trochę ich zmobilizowalem ot cała prawda :)))
A tym tematej jest:
http://wiadomosci.onet.pl/lodz/uwaga-tvn-pieklo-zuzy-bezwzgledni-gimnazjalisci-gnebili-kolezanke/5mxtfj
Chyba dość istotny temat w dzisiejszych czasach???

cytat

Zanzi Zanzi30.10.2015 07:57

Jaaaaa, tutaj kiedy Ty śpisz? ;)

cytat

tutaj tutaj30.10.2015 03:34

Przecież pytam. Ponieważ chyba jest zezłoszczony, nie chcę Mu dokładać na priva.
Ale się zaniepokoiłam i to nie jest prześmiewcze. Coś się wydarzyło.

cytat

Al Bundy Al Bundy30.10.2015 01:47

Chyba coś odkrył, i Caps Lock mu się zaciął... ;)
A nie prościej go zapytać? :)

cytat

tutaj tutaj29.10.2015 21:15

Może to być.

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat