metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~Dzenny02.08.2016 08:06

Witam zauważyłem problem gdyż pracownicy Piotrkowskiej Spółdzielni Mieszkaniowej przy ulicy Belzackiej koszą trawę przy pomocy ciągnika z kosiarką rotacyjną . Stwarzają przez to ogromne niebezpieczeństwo dla bawiących się dzieci i przechodniów, przecież taka ogromna maszyna wprawiona w ruch wyrzuca z ogromną siłą rożne kamienie i patyki. Z tego co wiem gdyby urwał się lub złamał nuż to przecina człowieka lub ranni . Wiele osób już zwracało się do spółdzielni o interwencji ale bez odzewu. A dróga sprawa kiedy w czasie przerwy panowie siedzieli koło ciągnika z kosiarkami żyłkowymi noszącymi na plecach delektowali się piwkiem . Może ktoś z państwa wie jak rozwiązać i wpłynąć na spółdzielnie w rozwiązaniu problemu. Jeżeli to nie nastąpi dojdzie kiedyś do tragedii a w końcu dbajmy o bezpieczeństwo naszych dzieci są wakacje.

Pogoda ~Pogoda (Gość)05.08.2016 08:49

Oczywiście sama to widzę co panowie wyrabiają jak spółdzielnia na to zezwala .

cytat

PSM ~PSM (Gość)05.08.2016 09:13

Udaj się do prezesa i powiadom go o tym i zażądaj podjęcia jakiś działań, inaczej nie wychodź z jego gabinetu.

cytat

iwan ~iwan (Gość)08.08.2016 23:14

Jak nie wiadomo o co chodzi to o pieniądze. Pan Prezes dobrze wie co się dzieje tylko nie chce widzieć problemu kiedy to lepiej chłopa z ciągnikiem nająć i zapłacić dużo mniej niż firmie. A słyszałem o szykowanych podwyżkach dla obsługi administracyjnej, i za czyja kase oczywiście mieszkańców.

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat