Dziś 'wygrałem" w alejce handlowej największego marketu spożywczo-przemysłowego w naszym mieście 2 bilety na występ Cezarego Pazury ale... zawsze jest jakieś ale... wszyskim 'szczęśliwcom' oraz przyszłym zwycięzcom polecam lekturę - http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130810/SLUPSK/130809582 lub http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14317742,Jak_sprzedac_garnki_za_kilka_tysiecy__Zatrudnic_Kryszaka_.html itd.
ps. oddam je za darmo pierwszej osobie która się zgłosi
Byliśmy w sobotę ta tym cyrku, miało być 30 min. prezentacji. Po półtorej godzinie ściemniania i robienia ludziom wody z mózgu była mała przerwa, którą wykorzystaliśmy i wyszliśmy. gary chyba z chin, warte nie więcej jak 2 stówy za całość, wyceniali na kilka tysi. A co ciekawe kurczak przyjarany w tamtej patelni wcale nie został nam podany do degustacji. Był podany zupełnie inny bez sezamu i miodu na skórce. Szkoda, że tacy ludzie ja k C.Pazura, którego nawet lubię daje się wmanewrować w tego typu "przedsięwzięcia". Ale kasa jest kasa.Pozdrawiam wszystkich wytrwałych. A propos: dane osobowe wpisałem zupełnie z sufitu, polecane osoby też.
Oj tak. Szkoda, że Pazura zajmuje się sprzedażą garnków.
Ale w sumie przynajmniej na kabaret za friko można sobie przyjść. Gorzej, że niektóre osoby dały się nabrać i pokupowały te arcydrogie garnki. Najbardziej mi szkoda tych starszych emerytów.
Koszt takiego jednego garnka to ok. 55 zł. brutto-poszukajcie w firmach zaopatrujących gastronomie -oferują takie same garnki jakościowo za mniejsze pieniądze.
właśnie weszłam na stronę Eco Vita i zbaraniałam: zestaw mini patelnia wysoka z pokrywą + rondel z pokrywą koszt 3750 zł.
W Łodzi są firmy zaopatrujące gastronomie i koszt takich tytanowych elementów to 1070 zł.
POZDRAWIAM ŁATWOWOERNYCH KTÓRZY ZAWSZE NA TAKICH POKAZACH COŚ KUPUJĄ
a ja na pokazie byłem nic nie dałem sobie wcisnąć chociaż jedyne co kupiłem to płyty dvd z występami Cezarego za 30zł za trzy sztuki
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!