metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~timig18.09.2013 21:16

Dziś 'wygrałem" w alejce handlowej największego marketu spożywczo-przemysłowego w naszym mieście 2 bilety na występ Cezarego Pazury ale... zawsze jest jakieś ale... wszyskim 'szczęśliwcom' oraz przyszłym zwycięzcom polecam lekturę - http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130810/SLUPSK/130809582 lub http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14317742,Jak_sprzedac_garnki_za_kilka_tysiecy__Zatrudnic_Kryszaka_.html itd.
ps. oddam je za darmo pierwszej osobie która się zgłosi

tomasz389 tomasz38926.10.2013 23:59

a ja na pokazie byłem nic nie dałem sobie wcisnąć chociaż jedyne co kupiłem to płyty dvd z występami Cezarego za 30zł za trzy sztuki

cytat

piotrkowianka ~piotrkowianka (Gość)16.10.2013 11:09

właśnie weszłam na stronę Eco Vita i zbaraniałam: zestaw mini patelnia wysoka z pokrywą + rondel z pokrywą koszt 3750 zł.
W Łodzi są firmy zaopatrujące gastronomie i koszt takich tytanowych elementów to 1070 zł.
POZDRAWIAM ŁATWOWOERNYCH KTÓRZY ZAWSZE NA TAKICH POKAZACH COŚ KUPUJĄ

cytat

Jaca Piotrkowianin ~Jaca Piotrkowianin (Gość)15.10.2013 17:54

Gary były z firmy Eco Vita, lub coś takiego.

cytat

gość ~gość (Gość)15.10.2013 17:14

Pazura ok. Natomiast pokaz garnków- beznadziejny. Szkoda czasu.

cytat

piotrkowianka ~piotrkowianka (Gość)15.10.2013 16:11

Koszt takiego jednego garnka to ok. 55 zł. brutto-poszukajcie w firmach zaopatrujących gastronomie -oferują takie same garnki jakościowo za mniejsze pieniądze.

cytat

piotrkowianka ~piotrkowianka (Gość)15.10.2013 16:00

A czy to były garnki Philpiaka takie w których gotuje Okrasa?

cytat

Pit ~Pit (Gość)14.10.2013 21:02

Oj tak. Szkoda, że Pazura zajmuje się sprzedażą garnków.

Ale w sumie przynajmniej na kabaret za friko można sobie przyjść. Gorzej, że niektóre osoby dały się nabrać i pokupowały te arcydrogie garnki. Najbardziej mi szkoda tych starszych emerytów.

cytat

Jaca Piotrkowianin ~Jaca Piotrkowianin (Gość)14.10.2013 20:05

Byliśmy w sobotę ta tym cyrku, miało być 30 min. prezentacji. Po półtorej godzinie ściemniania i robienia ludziom wody z mózgu była mała przerwa, którą wykorzystaliśmy i wyszliśmy. gary chyba z chin, warte nie więcej jak 2 stówy za całość, wyceniali na kilka tysi. A co ciekawe kurczak przyjarany w tamtej patelni wcale nie został nam podany do degustacji. Był podany zupełnie inny bez sezamu i miodu na skórce. Szkoda, że tacy ludzie ja k C.Pazura, którego nawet lubię daje się wmanewrować w tego typu "przedsięwzięcia". Ale kasa jest kasa.Pozdrawiam wszystkich wytrwałych. A propos: dane osobowe wpisałem zupełnie z sufitu, polecane osoby też.

cytat

bluebell bluebell13.10.2013 13:18

to faktycznie straszne oszustwo, żal mi tych, którzy dali się nabrać

cytat

niekupiegarnkow ~niekupiegarnkow (Gość)12.10.2013 22:52

Był występ aktora na żywo, pokaz też - z mojej sali uległo około 30% osób i kupiło po 4 "garnki" za cenę solidnej lodówki z pralką :D
Nie dałem się nabrać :P

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat