Właśnie kończy się okres Demokratycznego Wolnego Państwa. Wszystkich tych, którym zależy na wyrażeniu swojego sprzeciwu przeciwko burzeniu podstaw państwa i łamaniu Konstytucji wzywam dziś 20.07 o godz. 20 tej pod budynek Sądu. Stwórzmy łańcuch światła!
To ostatni moment
Oczywiście, że Targowica - analogie wskazałem w poprzednim wpisie. Pod pretekstem obrony tych wolności doszło wówczas do interwencji i wymazaniu Polski z mapy. Bo podano pretekst do interwencji na tacy przez naszych "rodaków".
Najwyraźniej obecnym POwcom , kodziarzom i innym maderczykom taki scenariusz nie przeszkadzałby, byle tylko nie utracić wpływów - jak niektórzy mówią wprost - koryta.
Niech sobie SBeki i inne komuchy stoją po tym sądem. Mi zwyklemu, uczciwemu obywatelowi nie zależy kto jest sędzią bo nie wchodzę w konflikt z prawem. Faktem jest, że sędziowie i prawnicy stworzyli sobie zamkniętą kastę, kółko wzajemnej adoracji i nikogo z poza nie wpuszczają. Czas uwolnić zawód adwokata, żeby każdy młody mógł po zdaniu egzaminu być PRAWNIKIEM. Ceny usług by spadły, a i jakość usług poszedłby w góre bo słabi nie mieli by czego szukać. A w razie niesprawiedliwego wyroku zawsze można pojść wyżej aż do Stassburga...
Propaganda obywatelska upadła na kolana ,kod już nie istnieje więc po co marnować czas ??
ktoś wie gdzie radziszewska mieszka chętnie pojde pod jej dom i tez bede ryja darł jak to mi źle z tą podłą opozycją bedziesz siedziała i całe peło
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!