Właśnie kończy się okres Demokratycznego Wolnego Państwa. Wszystkich tych, którym zależy na wyrażeniu swojego sprzeciwu przeciwko burzeniu podstaw państwa i łamaniu Konstytucji wzywam dziś 20.07 o godz. 20 tej pod budynek Sądu. Stwórzmy łańcuch światła!
To ostatni moment
Niestety nie wiem, ale biuro poselskie jest przy ul.Słowackiego 13.
Choć zgadzam się, że powinno się pójść pod dom, a nie pod tam jakieś biuro, adekwatnie do tego, co oni wyrabiają.
ktoś wie gdzie radziszewska mieszka chętnie pojde pod jej dom i tez bede ryja darł jak to mi źle z tą podłą opozycją bedziesz siedziała i całe peło
Propaganda obywatelska upadła na kolana ,kod już nie istnieje więc po co marnować czas ??
Niech sobie SBeki i inne komuchy stoją po tym sądem. Mi zwyklemu, uczciwemu obywatelowi nie zależy kto jest sędzią bo nie wchodzę w konflikt z prawem. Faktem jest, że sędziowie i prawnicy stworzyli sobie zamkniętą kastę, kółko wzajemnej adoracji i nikogo z poza nie wpuszczają. Czas uwolnić zawód adwokata, żeby każdy młody mógł po zdaniu egzaminu być PRAWNIKIEM. Ceny usług by spadły, a i jakość usług poszedłby w góre bo słabi nie mieli by czego szukać. A w razie niesprawiedliwego wyroku zawsze można pojść wyżej aż do Stassburga...
Oczywiście, że Targowica - analogie wskazałem w poprzednim wpisie. Pod pretekstem obrony tych wolności doszło wówczas do interwencji i wymazaniu Polski z mapy. Bo podano pretekst do interwencji na tacy przez naszych "rodaków".
Najwyraźniej obecnym POwcom , kodziarzom i innym maderczykom taki scenariusz nie przeszkadzałby, byle tylko nie utracić wpływów - jak niektórzy mówią wprost - koryta.
A co do rządów jednej partii. To właśnie jedna partia - a ściślej jeden nurt (michnikowszczyzna-postkomuna , PO, ZSL i inne wydmuszki) rządziła przez te niemal wszystkie lata po uwłaszczeniu się niektórych grup po 1989r. Teraz od niedawna zaczęła rządzić dopiero druga partia. I to przez niektórych jest nieakceptowane. W żaden sposób nie mogą się z tym pogodzić. Kwestionują demokratyczny wybór. Są gotowi doprowadzić do zamachu stanu. Próbują wywołać zamieszki. Czy to jest zgodne z zasadami demokracji?
Analogicznie jak targowiczanie po próbie zreformowania i wzmocnienia państwa po uchwaleniu K3Maja - pod pretekstem, że odbiera się swobody obywatelskie - wzywają do interwencji podmioty zagraniczne.
To jest demokracja? To jest poszanowanie wyboru i poglądów drugiej strony?
-
Ciekawe, czy swoboda wyrażania poglądów panuje tutaj na e Piotrków , czy tak jak w mediach za naszą zachodnią granicą- cenzura.
Pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!