Wszystkie receptury są naszego autorstwa, przygotowywane na miejscu, na świeżo, starannie dopracowane. Używamy tylko naturalnych, wyselekcjonowanych składników, bez jakiejkolwiek chemii i sztucznych dodatków.
Posiadamy certyfikat Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.
Oferujemy kuchnię bezglutenową, wegetariańską, wegańską, bezlaktozową oraz bezcukrową, przeznaczoną dla alergików.
W ramach Trybunalskiego Festiwalu Smaku będzie można spróbować specjalnego menu :
przystawka:
Carpaccio z grillowanego ananasa z granatem, chili i miętą.
danie główne:
Meksykańska zupa z kukurydzy z pieczonym batatem. Tacos z potrawką z pieczonej kukurydzy i fasoli ze świeżymi warzywami i guacamole oraz z salsą z pieczonych pomidorów.
deser:
Gofr czekoladowy z owocami i gałką lodów z limonki, mięty i awokado.
Zapraszamy również wszystkich, którzy chcą jeść smacznie, lekko, mądrze i zdrowo!
To&Owo Bezglutenowo
Słowackiego 136
97-300 Piotrków Trybunalski