Widzę ,że mamy tutaj prawdziwy urodzaj szefów kuchni o niebanalnej znajomości tematu i profesjonalnych fotografów. Ci pierwsi nie otarli się nawet o profesjonalną kuchnię , która u nas w kraju jest niezwykłą rzadkością . Dla drugich filtry i presety to pewnie to mistrzostwo świata . widzę tu wysoki poziom dyskusji . Ja byłem na koncertach widziałem wystawę i próbowałem wyśmienitych dań ( a to był tylko z założenia skromny poczęstunek) , możecie mi pozazdrościć , to była prawdziwa uczta dla oczu, duszy i ciała. Nazwa restauracji nie wzięła się znikąd i bez powodu. TO PRAWDA!!! To była tak naprawdę tylko próbka możliwości. Gorąco wszystkich pozdrawiam a w szczególności PRAWDZIWYCH ZNAWCÓW TEMATU!!!
Cynaderki to dzisiaj miele się do kiełbasy.
Jestem kucharz zawodowy jestem kucharz zawodowy...Pewnie najlepiej się znasz na cynaderkach. Poważnie to zdjęcia są na żenująco niskim poziomie, brak jakiegoś motywu przewodniego jakiegoś pomysłu. Taki misz masz, kogel mogel.
Tak się już nie podaje, przestarzałe...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!