Trwają pracę nad nową galerią zdjęć. Oto co się zmieni:
- nowa przeglądarka zdjęć
- możliwość komentowania konkretnego zdjęcia
- możliwość dodawania zdjęć jak i całych galerii do ulubionych
- możliwość dodawania masowej ilości zdjęć (w formie archiwum zip)
- galerie użytkowników zostaną przekształcone na galerie prywatne z możliwością pełnej edycji przez właściciela galerii.
W tym temacie prosimy umieszczać swoje sugestie na temat zmian jak i propozycje.
Kriss myślałeś o tym ,aby każdy miał swoje rozbudowane konto.Można by było siebie odwiedzać,oglądać czyjeś galerie,reportaże itp...,,a i skrzynka do moderatora by się przydała..:)
"""""- galerie użytkowników zostaną przekształcone na galerie prywatne z możliwością pełnej edycji przez właściciela galerii."""""to już pierwszy krok w tym kierunku:)
Główny problem w tym, że otwierając jakąkolwiek galerię zdjęcia nie są przyporządkowane do stałych numerów. Galerie prywatne OK ale niech kolejne tworzone galerie ukazują się tak jak teraz w kolejności ich dodawania. Czy mogłoby być tak, żeby pod widokiem galerii można było od razu wstawiać komentarze bez wchodzenia w jakiekolwiek zdjęcie. Czy liczniki otwarć galerii i ilości komentarzy mogłyby być też gdzieś widoczny przy widoku całej galerii? Tak jak to jest ze zwykłymi artykułami. I pytanie z trochę innej beczki. Czy na poczcie wewnętrznej mogłaby być też skrzynka wiadomości wysyłanych?
Nad profilem pomyślę, choć już coś takiego mało rozbudowanego jest po wejściu na wybrany profil.
Skrzynki do moderatora nie będzie, od tego jest email lub PW.
Chociaż ja jestem jedynie doraźnym, nocnym i od świątecznym moderatorem.
Czy są też jacyś inni moderatorzy? Tak szczerze powiem, że widzę tylko Ciebie jak trochę tu porządkujesz różne sprawy. Myślę, że udzielający się tutaj powinni wiedzieć kto jest moderatorem a kto nie.
Pewnie najgorsze te nocki. To ty prawie jak policjant, na straży dzień i noc. :-)
A kiedy ukończenie prac tak, żebyśmy zobaczyli efekty pracy nad tymi zmianami?
Myślę, że w najbliższy weekend
ja mam fotkę z Pt, jak Karol Wojtyła u nas kiedyś był
Związku z przebudową galerii w nocy z soboty na niedzielę (2/3 kwietnia) portal ePiotrkow.pl zostanie na czas wdrożenia nowej galerii zamknięty.
Proponuję utworzyć galerię roślin chronionych i rzadkich powiatu piotrkowskiego. Mam kilka zdjęć takich roślin to wrzucę. Przy okazji dowiemy się jakie rośliny chronione i rzadkie tutaj rosną. Materiał będzie miał pewne znaczenie poznawcze i edukacyjne.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!