Przy takiej konkurencji jaką ma Jarosław,brak pierwszej damy staje się atutem ;]
A tak prawdę mówiąc żaden z kandydatów mnie do końca nie przekonuje,ale wolę żeby była równowaga w polityce niż władza absolutna bo wtedy będą same przekręty i nic z tego dobrego nie wyjdzie.
Mnie żaden z nich nie odpowiada, dlatego głosuje na kogoś innego:).
Napieralski !!! nie wierzcie sondażom - on jedyny zapewni równowagę w państwie !!!
I żonę ma ładną :)
To zdjęcie z matką chyba :D
A jak nie to czekają nas seks afery z nowym .....
Marek Jurek jest chyba najlepszy,ale Prezydent bez nazwiska trochę nie pasuje.Ogłaszam plebiscyt na nazwisko przyszłego Prezydenta.Poza tym wszystko ok - facet z HONOREM i te 200tys podpisów no,no,no...
Jak już jesteśmy przy tym temacie to poniżej macie kandydatki na pierwszą damę ;] ARTYKUŁ ZE STYCZNIA
http://www.fakt.pl/Ktora-z-nich-bedzie-nasza-First-Lady-,galeria-artykulu,63113,1.html
nie no lepszy bedzie pierwsza dama kot alik :) przydent musi soba cos repreztowac a JK ani prezencji, ani ogarniecia w swiecie ani nic. tylko zawisc i szukanie układów.
Przestań majaczyć.
Czy uważasz, że nie ma układów? błagam, one są na każdym kroku. Spróbuj zostać notariuszem, prawnikiem lekarzem (tam trzeba mieć odpowiednie pochodzenie - czyt. korzenie), spróbuj rozwinąć skrzydła bez łapówek (jeszcze nie spotkałem takiej osoby).. takich układów, układzików jest bez liku, czy to na poziomie lokalnym, wojewódzkim, państwowym a nawet międzynarodowym, wystarczy chcieć to zobaczyć, poobserwować, popytać dziadków, pradziadków, którzy pamiętają przedwojenną Polskę, kto tu rządził?
Majaczyć - możesz mnie nie obrażać!!! Tylko na to cie stać na tego typu tekst.
Jak tacy jak ty będą głosować to szkoda tego kraju
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!