Co za bzdury tutaj niektórzy piszą . Od kiedy to w zielonym ładzie jest zapis o ogródkach działkowych. Może zaraz ktoś wymyśli że kwiatów w wazonie nie będzie można trzymać. Dla tych którzy mają problem z odnalezieniem się w dzisiejszym świecie fake newsów odsyłam do serwisu prowadzonego przez PAP. FAKE HUNTER Miejmy w tym wszystkim trochę rozsądku. Niektórym naprawdę zależy by obrzydzać nam UE
Pytam ponownie co robi Policja przecież prawo Prawo Ruchu drogowego jest Zakaz wjazdu pojazdem wolnobieznym na autostradę i trasę szybkiego ruchu więc powinni karać mandatam prawo powinno być takie samo dla wszystkich Rolnicy są ponad PRAWEM ?????
Wieśniaku wspieram was ale przez te protesty mamy większe ceny wypier cały rząd wraz z Tuskiem jak nie umią zarządzać
Obrona sądów ? rolnicy 0 poparcia
Strajk kobiet ? rolnicy 0 poparcia
Strajk budżetówki ? rolnicy 0 poparcia
Strajk nauczycieli ? rolnicy 0 poparcia
Strajk służby zdrowia ? rolnicy 0 poparcia
To teraz niech nie oczekują, że wszyscy ich poprą...
Nie zdziwcie się rolnicy jak wam w ramach rewanżu kierowcy masowo przed żniwami i sianokosami powtykają na polach w zbożu i trawach stalowe pręty.
Ja wieśniak utrzymujący się z rolnictwa stwierdzam, że niestety chłopi dają się wkręcić w polityczne gierki pewnej smutnej partyjki. Przykładem mojej tezy jest niejaki janusz c., koleś pewnego roberta z opoczna, który to nagle zaczął organizować blokady. Gdzie to towarzystwo było wcześniej?
z komentarzy widać, że z poparciem dla rolniczych protestów coraz gorzej i daje się zauważyć jakaś dziwną zależność, w dniach kiedy rolnicy protestują pod marketami jest mnóstwo wolnego miejsca na zaparkowanie, przykładem dzisiaj był parking Kauflanda i wielu Biedronek, nie chcę niczego sugerować, ale to daje do myślenia
Kto ma jaka taką wiedzę na temat rolnictwa to popiera protesty.W tych komentarzach przypominają mi się osoby , które w latach 70 ubiegłego wieku krzyczały na protestujących robotników,,warchoły,,Pozdrawiam rolników
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!