metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
tyskie ~tyskie (Gość)18.06.2010 11:50

to może pani halina zapłaci za mój garaż wypożyczony no chyba że jej nie stać to niech nie marudzi że parkują przed blokiem jak chce to niech się wyprowadzi na bezludną wyspę i tyle maqm do powiedzenia w tym temacie

00

zet ~zet (Gość)18.06.2010 12:23

Gdyby stały tu tylko samochody z bloku, to byłyby tylko dwa[cytat] chyba zarty ze w bloku mieszka tylko 6 osób z samochodem.

00

maddox ~maddox (Gość)18.06.2010 12:33

Cytuję:
a za 28 metrów kwadratowych mieszkania zapłaciłam 64 tys. zł i nie będę teraz w smrodzie mieszkać. Mój problem to zatoczka przy ul. Kościelnej (po stronie wschodniej). Kiedy wychodzę ze swojej klatki, to prosto w samochody

To trzeba było kupić mieszkanie na przedmieściach lub na wsi. Kupiła idiotka mieszkanie w centrum miasta i narzeka na samochody.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga18.06.2010 12:43

maddox: Zanim zaczniesz krzyczeć, sprawdź w przepisach budowlanych jaka może być minimalna odległość parkingu od budynku mieszkalnego.

00

maddox ~maddox (Gość)18.06.2010 12:51

"Piotrkowianin" napisał(a):
Zanim zaczniesz krzyczeć, sprawdź w przepisach budowlanych jaka może być minimalna odległość parkingu od budynku mieszkalnego.

Ale tu nie o to chodzi. Ten parking tam jest od lat i nikomu nie przeszkadzał. Teraz paniusia się wprowadziła i robi awanturę, bo zamiast pomyśleć przed kupnem mieszkania o niedogodnościach to teraz będzie dostosowywać całe osiedle pod swoje wymagania. Zgodnie z tymi przepisami to chyba z 80% parkingów w mieście należało by zlikwidować. Przykład pierwszy z brzegu, choćby parkingi wzdłóż ul. Słowackiego, na pewno nie są one 10 metrów od kamienic..

00

Drake ~Drake (Gość)18.06.2010 13:31

tak trudno wylać trochę asfaltu?

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga18.06.2010 13:35

A zrobiłbyś to wiedząc, że jest niezgodne z przepisami i może Cię to dużo kosztować?

00

zet ~zet (Gość)18.06.2010 13:44

poza tym nie wydaje mi sie zeby parkujace samochody wzbudzały niewiadomo jakie tumany kurzu.

00

zet ~zet (Gość)18.06.2010 13:55

"maddox" napisał(a):
Przykład pierwszy z brzegu, choćby parkingi wzdłóż ul. Słowackiego, na pewno nie są one 10 metrów od kamienic..

tak samo jak parkingi przy ulicach piastowskiej sienkiewicza targowej łodzkiej sadowej itd.....

00

? ~? (Gość)18.06.2010 14:32

Cytuję:
Kiedy wychodzę ze swojej klatki, to prosto w samochody - mówi

Normalnie spadłem z krzesła. Czy ta pani myślała, że będzie mieszkać na bezludziu?
Zgadzam się, w Piotrkowie jest wielki problem z samochodami (mam ten sam, a może większy problem - u mnie nawet nie można wyjść z klatki, bo samochody okupują wszystkie chodniki, a parkingi mam naokoło bloku), ale gdzieś z drugiej strony muszą one parkować.
A może zacząć budować parkingi wielopoziomowe na osiedlach?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat